loading

Loading...

Luisteren & doen – Participatie

Luisteren & doen – Participatie

Buurtbewoners zijn klaar met de Soester kwartel-politiek. Een politiek die wel luistert maar niet hoort. Enkele van de voorbeelden die het vertrouwen hebben doen zakken tot onder nul.

  • De start van “Wij zijn Soest”, nadat inwoners tot tweemaal toe hun bijdrage leverden, wachten zij nog op een vervolg.
  • Inwoners van Overhees laten tot driemaal toe massaal en met kracht van argumenten hun mening horen over de bouw van een sporthal. En nog steeds wil de politiek niet luisteren. 1450 handtekeningen worden gebagatelliseerd.
  • Bouwplannen voor De Oude Tempel worden doorgedrukt, zonder écht overleg met direct belanghebbenden. Ondanks goed onderbouwde wijzigingsvoorstellen, blijft het bij minzaam aanhoren, van de inwoners, “tegenstanders, die je altijd zult houden”.
  • De Voslaan, waarbij omwonenden het nakijken hebben, nadat hen tot tweemaal toe anders is voorgehouden door de politiek.

LAS is klaar voor de verandering die echt meedoen door buurtbewoners mogelijk maakt. Met uw steun gaat LAS die verandering in de gemeente brengen!

LAS staat klaar voor de ideeën uit de buurt.

 

Inwoners (in o.m. Overhees, Hees, Soest-Zuid en Smitsveen) zijn klaar met een gemeente en politiek die in beton gegoten plannen, hoe goed ook, over hen uitstrooit.
Hoe mooi zou het zijn als ook inwoners direct kunnen meedoen!

LAS is klaar voor échte inspraak!